Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2008 12:27 - Как не бе разкрита световна конспирация
Автор: utremer Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2370 Коментари: 3 Гласове:
0



Хич не долюбвам кварталния пишман маркет. По странно стечение на обстоятелствата клиентско- вкусовите ми щения обикновено се различават от инвентарната наличност. Смея да си мисля обаче, че проблемът не е в моя милост, а в политиката на магазин, в който можеш да си купиш папая, манго, дурава  и кумкуат, но изобщо нямаш шанс да се сдобиеш с лимон или банани. (извинявам се за това лирично отклонение, но то е необходимо за установяване на мястото на действието)
Та насочен към местния кулинарен рог на изобилието почти не забелязах и поради това прегазих млад циганин, размахващ парче кашон. Завъртян почти около остта си, той направи плавен пирует и грациозно се приземи на тази част от анатомията, предпочитана от обладателите на пушка, заредена с морска сол. Колкото и да беше тъмно, колкото и циганинът да беше камуфлажно черен, все пак успях да  мерна мръснобяла риза, мърляви дънки и наболи мустачки. "Добръ вечьер, ши помогните ли на брат Петър, на четри гудини, от лифкимия е  болен." Подминах цигането, но на вратата викна зад гърба ми, че "на връщане пак щъ питам, да знайш". След обидно дълго мъдруване над мършавата винена листа се сдобих с що годе свястно Кюве. На излизане обаче от засада изскочи  брата на Брат Петър подобно на майор Деянов връз фашистки конвой. Айди бе, чуйек, помогни бе, изхленчи мургавия помощоискател. За брат Петър, бе. Осенен от моментно вдъхновение се осведомих дали Петър му е наистина брат. Оказа се, че "не, не мий  брат, ама "сички сме  кат братя в групата". И накрая групата си цъфна в цялата свидетелскойеховна красота. Естествено, на простбата си циганинът получи замах към оная същата анатомична област, на която го прострях на влизане. Дай бе, дай бе, се разнесоха крясъци. Кумуниситити дадоха, младити кумунисити, пък ти не даваш. Докато се обърна за повторен шут, йеховистът се разтвори в мрака като алказалцер.
Половин час  и половин бутилка по-късно се замислих за тия ми ти млади комунисти дето дават пари на мангалите йеховисти. Чудна работа е това късата памет - преди "религията беше опиум за народите", а сега се спонсорира. Значи или комунистите (в случая младите социалисти) искат да се дрогират;  или Свидетелите на Йехова не са религия. И в двата случая обаче си е бая мистификационно едно такова поведение. Капризната госпожа Фортуна ми отпусна бонус и първата новина в мрежата бе за посещението на Уго Чавес в Китай, където ще продължава да агитира за световна комунистическа ос срещу капитализма. Чавес е бил първо в Куба, където за пореден път е посрещнат като герой на социализма от Фидел Кастро. Ел коменданте е жив, възкликнал венецуелският вожд. И не просто жив, ами много жив. Според капиталистическия "Ню Йорк Поуст" в леглото на Фидел са минали над 35 000 комунистки от 1959 година до днес. Така че докато остта на Кастро е жива ще е жива и тази на световния комунизъм. Viva la Revolucion!!!
Как обаче смислово да свържем мургавия Брат, Уго Чвес  и младите социалисти? Това е въпросът. Чавес си е бозав, добре, но от тук нататък удрям на камък. Освен ако мангалчето не е  ремсист-йеховист. А, ето един интересен вариант. Навремето католическата  църква, уплашена от неортоксалната вълна на свободомислещи теолози е създала отряди от млади и високоерудирани свещеници, които да громят еретичните идеи на течения като дарвинизма, например. Може би сега социалистите вербуват ромски батальони от вдъхновени сектанти. Конспирация, конспирация и това е то.  Тъкмо да достигна до дъното на световния комплот ме изпревари дъното на бутилката, блясвайки в цялата си празнота. Уви, теорията ми остана незавършена. Обаче ако утре младият прабългарин -просител отново е пред магазина след задължителния ритник ще го посъветвам да си сложи червена връзка. Или по-добре да му подаря моята -  и без това откакто другаря Сергей се появи в подобна униформа на Бузлуджа, тоя символ девалвира здравата... Петнадесет минути по-късно ми се обади Сергей Сергеевич с новината, че пред входа му млада мургава мома  поискала лепта за лечението на сестра Елисавета.Като истински българин той първо и ударил един шамар и после на чист руски я посъветвал да поеме немедленно към светлото комунистическо утре.   


image




Тагове:   как,


Гласувай:
0



1. gothic - Невероятно!!!!
23.09.2008 13:28
Невероятно!!!!
цитирай
2. flyco - ...
25.09.2008 16:14
добро
цитирай
3. анонимен - Алекс
27.09.2008 03:15
Свържете се още днес със другаря Сергей Дмитриевич Станишев и кажете: "Здравей, мое социалистическо утре!"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: utremer
Категория: Лични дневници
Прочетен: 542891
Постинги: 192
Коментари: 400
Гласове: 1916
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930