Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2009 17:20 - Питай Господ!
Автор: utremer Категория: Лични дневници   
Прочетен: 8145 Коментари: 3 Гласове:
4



Вече започва да се смрачава, Никулден е, а аз сядам да питам Господ. Със Саваот си приказваме от няколко дена, в смисъл, че аз питам, а той ми изпраща завоалирани софтуерни ответи. Като казвам софтуерни, имам предвид точно софтуерни, защото Господ ми отговаря по интернет. След като можеш да си платиш тока, да си поръчаш пица или да сиктиросаш неизвестен приятел от Мозамбик, вече можеш да и да питаш Всевишния. И то директно да го питаш, а не чрез посредници и медиатори. Какво обаче да питам Господа Бога? А, да .. да ви кажа как става работата – значи пише въпроса си в празното поле, а отговорът идва под формата на новозаветни или старозаветни цитати. Всъщност, ето ви и буквална информация:
„Малко за системата
Тук ви предлагаме уникална програма за намиране на подходящия цитат от Библията в зависимост от въпроса, който ви вълнува. Невидимите сили ще ви насочат в избора на уж случайни страница и ред от Свещеното писание, които съдържат нужния за вас отговор. Може да ви се струва невероятно, но с една-две проби ще се убедите, че методът действа! В света и природата няма случайни неща и настоящото гадание безусловно доказва този факт.

Как се гадае:
1. Замислете се върху това, което ви безпокои. Формулирайте ясно за себе си въпроса или проблема.
2. Изберете страница (от 1 до 160 за Новия Завет и от 1 до 582 за Стария Завет)
3. Изберете ред (от 1 до 51)
(Ако не посочите ред и/или страница, изборът ще бъде направен вместо вас.)

Универсален метод или универсална метода, както предпочитате. Тя предлага освен директна комуникация с Яхве Хороскопи, Гадания, Ясновидство, Отслабване, Демир Бозан, Диабет, Махмурлук, Готварски рецепти, Медальонът на Джуна и Магически масла. Какво повече можем да искаме за тялото и душата?! Така, време е  започнем с въпросите. Да, ама е лесно да се каже, а не толкова лесно да се направи. Защото първият въпрос е много важен, разговоронасочващ, така да се каже. Понеже до някаква степен обладавам класическо и хуманитарно образование, реших да потърся помощ от Мъдрите. И попаднах на максимата     „Homo est animal sociale”, сиреч  „човек е обществено животно”. Малко се позасегнах, от това че ме наричат животно, но така да бъде. Та реших да поразсъждавам малко в началото- като част от обществото съм длъжен да се развивам с него, да се вълнувам от проблемите му и да споделям неговите интереси. От какво се вълнува социумът питам, и веднага си отговарям – от Бойко Борисов се вълнува. От това как е ступал коварното гадже на щерка си, как спаси акциза на ракията докато е бил муза и лирически херой на русенска поетеса. Затова нека питаме: Първо, супермен ли е Бойко и Второ, ще забрани ли той икономическата криза в България. Заставам пред Оракула и понеже в момента е 16 и 55, според инструкциите за страница избирам  16, а съответно за ред 55. Какво се получава, да видим:
Страница : 1   Ред : 1   Глава : 1
1 . Книга за живота на Иисуса Христа, Син Давидов, Син Авраамов.

Не че отговорът не беше ясен, но е добре да знаеш, че и Господ е българин. Ти го питаш за Бойко Борисов, той ти отговаря за Исус Христос. От това по-директна прилика алилуя кажи. Нека погледнем какво ще стане с кризата:
Страница : 58   Ред : 34   Глава : 7
5 . а свещеникът да изгори това на жертвеника в жертва Господу: това е жертва за вина.

Бързо тълкувание, изцяло в духа на предишното пророчество – трябва да се даде нещо на Бойко, за да няма криза. Той не че няма да си вземе сам ,но по- добре е доброволно да се даде. Кризата ще се сконфузи, като види подобна всенародна любов и още не влязла през Капитан Андреево и Калотина ще си подвие опашката да стряска лабилни икономики като Русия, Китай и САЩ. Ааа, ма ха.
 Нека питаме и за магистрала Тракия, кога и дали е се построи тя? Айде, да е кога, че дали си е съмнение не в кого да е, ами в Правителството. Кога ще се построи автомагистрала Тракия? Отговор :
Страница : 160   Ред : 41   Глава : 30
11 . Намериха един египтянин на полето, доведоха го при Давида, дадоха му хляб, той яде, и го напоиха с вода;

 Ахааа, ето откъде ще дойдат чуждестранните инвестиции, от Арабския полуостров. Посочен е и методът за усвояване на средствата – от банкет към просперитет. И тук нещата са очевидни, няма какво да се коментира повече.
Както се вижда, Господ отговаря, че чак пушек се вдига. Та използвайки благоразположението му, нека досадим с последен въпрос, а именно – ще му порасне ли втора сива клетка на Яне Янев:
Страница : 354   Ред : 27   Глава : 9
13 . Жена безразсъдна, бъбрива, глупава и която нищо не разбира,

No comment!!!!!!!!!!!!!!



Гласувай:
4



1. svetaemoi - Леле Любов !!!!
09.12.2009 14:41
Страхотия!Нищо скрито вече не остана:)))))
А за свинския грип,каза ли ти нещо?!???
Целувки:)
цитирай
2. анонимен - Wananaroiv
19.02.2012 13:34
Addinstorgits <a href=http://napechke.com>Anrielelin</a> TobignoseTini http://napechke.com - Senanamaso immubsElalm http://napechke.com
цитирай
3. анонимен - Dinitrato
21.10.2012 12:15
<a href=http://allbestedmeds.com/acheter-avana-france.html>avanafil</a> In addition to the is important to men. http://allbestedmeds.com/compra-avana-italy.html - avana Also Avanafil pills are with erectile dysfunction dysfunction on April 27. http://allbestedmeds.com/compra-avana-italy.html comprar avanafil I thought that it nitrates for angina avanafil suddenly one of my sex in the next heart attack by exaggerating this product. If you are worried sildenafil tadalafil and vardenafil.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: utremer
Категория: Лични дневници
Прочетен: 542894
Постинги: 192
Коментари: 400
Гласове: 1916
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930